Joves Talents de Catalunya 2002

Un any més hem participat en el Fòrum amb l'alumna ACC.

Viure entre volcans

Risc o oportunitat

Vídeo de l'activitat de debat a partir de les estades al Camp d'Aprenentatge de la Garrotxa.

Estades d'immersió lingüística a la Vall d'En Bas tramitades pel Ministeri/Departament d'Educació i subvencionades pel Fons Social Europeu.

Un gran nombre d'alumnes dels cursos de 3r i 4t ESO van participar el novembre de 2021 a les estades d'immersió lingüística en un alberg de Xanascat el darrer cap de setmana de Novembre. Les activitats, que varen ser molt profitoses, dinàmiques i divertides per a l'alumnat, es van dur a terme en llengua anglesa. Tant les activitats com l'estància van ésser tot un èxit per a l'alumnat i professorat acompanyant. Esperem poder tornar-ne a gaudir en algun altre moment! 

Tallers amb Energy Control

Prevenció de consum de tabac, alcohol i altres drogues

Energy Control és un projecte de reducció de riscos en l'àmbit dels consums recreatius de drogues de l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD).

Neix a Barcelona l'any 1997 com a projecte pioner a Espanya en l'àmbit de la reducció de riscos, Havent rebut des de llavors el reconeixement de nombroses administracions (europees, estatals, autonòmiques i locals).

Gràcies a la cooperació entre la nostra AFA, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Institut de la Pobla de Segur hem impulsat una campanya de prevenció integral amb Energy Control que assessorarà a alumnes, famílies, professionals socioeducatiu i professionals sanitaris.

Darrera actualització: 17/05/2021

Espeleologia amb el grup de bombers del GRAE

Un grup d'elit dels bombers de la Generalitat de Catalunya ens ha acompanyat en una introducció a l'espeleologia.Amb la col·laboració de ICEMP
Accedeix a l'àlbum

Darrera actualització: 13/05/2021


Dia Internacional de la Dona 2021

El 8M va tenir vam celebrar una jornada Educativa, Reivindicativa i Festival.


Accedeix a l'àlbum
Accedeix al vídeo de la lectura del Manifest 8M

Darrera actualització: 08/03/2021


Correspondència amb Masaka Kids Africana

Fa unes setmanes, els alumnes de 2n ESO de l'INS Pobla de Segur van realitzar un projecte en llengua anglesa sobre l'orfanat ugandès de Masaka Kids Afrikana a partir de la seva història i dels videos virals que apareixen a moltes xarxes socials. Una part del producte final del projecte va ser contactar amb els nens i nenes orfes per presentar-se i parlar-los del seu poble, cultura i tradicions tot incloent imatges i postals de la Pobla i detalls fets a mà. Ha estat un intercanvi cultural molt emocionant i tant nosaltres com des de l'orfanat ho han agraït enormement.

Beautiful things happen when you do things with your HEART open🙏And that's what happened to US🤍🤎 Proud of my lovely students and really grateful to all these gorgeous children from Uganda 💫☘🌎 All our LOVE to you, may god bless you all. @masakakidsafricana 


Accedeix a l'àlbum

Darrera actualització: 28/02/2021


Nou logo, nova imatge

A l’Institut volem crear un nou logo i hem obert un concurs per a que tots els alumnes hi puguin participar.

FASE 1: Selecció d'idees. 

Els participants proposen un primer esbós de la seva proposta. Entenent-ho com a tal, es trien basant-se en el seu potencial per arribar a convertir-se en el disseny definitiu. En aquest procés de seleccionat els alumnes n'han triat 2, els professors 2, l'equip d'embelliment 2 i l'equip directiu 3. 

FASE 2: Desenvolupament d'idees.

Els seleccionats rebran assessorament expert per desenvolupar la seva idea i trobar estratègies per aconseguir que el logo representi l'essència i personalitat del nostre centre. En finalitzar aquesta fase, la direcció de l'institut seleccionarà un màxim de 3 finalistes.

FASE 3: Selecció Logo definitiu.

Cadascun dels 3 finalistes defensarà el seu treball al comitè de selecció. D'aquest comitè en sortirà el logo guanyador. Aquest tornarà a mans expertes que l'acabaran d'adaptar i preparar-los pel seu ús.

FINALISTES

Els 3 finalistes cocreadors d'aquest logo han estat: Gina, Iu i Marc

Darrera actualització: 10/03/2020

Estrenem canal de TV

El dia 21 de desembre de 2020 estrenem el nostre nou canal de televisió a YouTube. Entre altres coses us retransmetrem interesantíssimes lligues esportives, les principals notícies de l'Institut, les actuacions del festival de Nadal, presentarem les noves xarxes socials, etc. No us ho perdeu!

Post publicat a 20/12/2020